If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се лаjи да си купуваш ефтинки имитации, тука има колеги които доста са патили от ефтинки части /вклучително и пишещия тези редове / , нашите коли не понасят добре подобни замени, вземи си дебитомер на BOSCH та да ти е мирна главата после
Пак се извинявам за грешките в правописа, ма нали знаете...
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Първо здравейте на всички.Това ми е първото участие в този форум.Аз имам Alfa Romeo 145 1.4 Twin Spark и отскоро имам същия проблем.Като я паля студена и работи колебливо.....като я карам примерно на 2 ра и до 2500 3000 оборота не върви и като мине 2900 3000 оборота и се изтрелва яко......въобще до 3000 оборота не върви и след това поема .....така докато загрее.След това няма проблеми....та аз си мисля че е от свещите.
Първо здравейте на всички.Това ми е първото участие в този форум.Аз имам Alfa Romeo 145 1.4 Twin Spark и отскоро имам същия проблем.Като я паля студена и работи колебливо.....като я карам примерно на 2 ра и до 2500 3000 оборота не върви и като мине 2900 3000 оборота и се изтрелва яко......въобще до 3000 оборота не върви и след това поема .....така докато загрее.След това няма проблеми....та аз си мисля че е от свещите.
Моя проблем е същия а свещите са ми нови. При мен е дебитомера.
понеже и аз от известно време има проблем който се оказа ,че е от дебитомера и за да не отварям нова тема -кажете от къде да си купя нов и качествен .Ако може и цена
понеже и аз от известно време има проблем който се оказа ,че е от дебитомера и за да не отварям нова тема -кажете от къде да си купя нов и качествен .Ако може и цена
зависи с кой Мотроник си ? 2.10.4 или 1.5.5 ?
Мотроника е 1.5.5, и ако не намериш дебитомер във варна ми звънни ще се опитам да ти помогна
Можели потенциометъра на дроселовата клапа да се почисти. Той си гурно се износва и от там идва проблема но ако го изчиста дали ще има ефект. Скоро ще идвам на София и мисля да докарам колата в някой сервиз който вие ми препоръчате за да ми се каже най-накрая какво и има на колата и какво трябва да сменя,почистя и т.н. за да се оправи и да си я карам със здраве
Можели потенциометъра на дроселовата клапа да се почисти. Той си гурно се износва и от там идва проблема но ако го изчиста дали ще има ефект. Скоро ще идвам на София и мисля да докарам колата в някой сервиз който вие ми препоръчате за да ми се каже най-накрая какво и има на колата и какво трябва да сменя,почистя и т.н. за да се оправи и да си я карам със здраве
Направо кото дойдеш в София звънни на Бобо 0888 232 484 и се разбери да ти погледне колата
П.С.Може и предварително да му звъннеш да се разберете за да те има впредвид
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Направо кото дойдеш в София звънни на Бобо 0888 232 484 и се разбери да ти погледне колата
П.С.Може и предварително да му звъннеш да се разберете за да те има впредвид
Въпросния Бобо дали няма нещо против и дали взима скъпо ( яде и пий много тъй ли )
Comment